Tøffe Paintballdamer trenger befriende klær

Etter en runde med paintball i skogen har man både fått ut spenning og overskudd, nå må man komme seg hjem til en varm dusj og en rolig stund i sofaen. Kanskje har du ansvaret for det digitale i klubben, og skal legge ut bilder og tekst til den populære bloggen. Da er det fint å ha på seg klær som leger alle sår etter en hard økt med paintball.

Kanskje er man på hjemmekontor eller hjemme med sykt barn. Uansett årsak, så kan en genser til dame i farger gi den varme følelsen. Etter en treningsøkt blir man fort litt frysen. Kanskje kan man til og med få inspirasjon til strikkeoppskrifter til dame gensere i bomull. Det kan være gensere med knapper eller høy hals. Ullgensere for dame er spesielt populært når man har strikket dem selv.

Velg organisk bomull

Bomullsgensere er ofte en blanding med flere stoff. Men organiske gensere dame er av en bomull som ikke er behandlet med løsemidler eller kjemikalier. Det er ikke bare bra for deg som kunde, men helt nødvendig for jordsmonnet og arbeidere i industrien.

Man kan også velge bort polyester og elastan i gensere. Det er gode produkter enkeltvis, men mengdene overgår anbefalingene. Derfor er det bra at nettbutikker som NaKd tar samfunnsansvaret på høyeste alvor.

Bruk mer tid på positiviteten

En kombinasjon med trening og hobby er en god hverdag. Man holder seg i form samtidig som man holder på med det man liker aller best. Strikking kan gi deg bedre hukommelse, humør og lykkefølelse. Men det kan også paintball. Klarer man å overvinne frykten for kulene og hive seg inn i sikkerhet med et utrolig sprang.

Bruk også mer tid på å finne klærne dine. De skal du ha i mange år, og kanskje skal de bli nye plagg senere. Ofte kan underskudd og dårlig helse gjøre at man ikke gidder å bry seg, men fremtiden er usikker og utfordrende. Sørg for å ha overskudd til paintball og kos.