Kan paintball brukes som en alternativ måte for trening?

Paintball er en morsom sport, der det i hovedsak handler om å ta flagget til motstanderlaget eller treffe alle av motstanderne med paintball kuler. Dette kan være både fysisk og strategisk krevende, alt etter hvor seriøst man tar det. Å spille paintball kan helt klart være en fin måte for alternativ trenging, dersom man skulle ønske det.

Kan man bruke vanlige treningsklær når man spiller paintball?

Hvis du er en av de mange som i dag trener på treningssenter eller annen form for trening, har du sannsynligvis kule yogaklær eller treningsklær, kanskje til og med fra aim’n.

Når man spiller paintball bør man ha på seg egnede klær og beskyttelse, som man som oftest får delt ut der man spiller. Under diss klærne derimot, bør man ha luftige og lette treningsklær. Painball klær består som oftest av beskyttelse for øyne og ansikt, hansker som beskytter fingrene, og en lett kjeledress.

Da det fort blir veldig fysisk tungt å bedrive paintball, vil det som nevnt være lurt å ha noe lette klær under selve paintball klærne.

Kan paintball kombineres med annen trening?

Paintball kan være krevende, men det vil ikke sette noe stopper for at du skul kunne bedrive noen paintball økter, i samme periode som du driver med egentrening eller annen form for trening.

Paintball, som de fleste andre sporter er både gøy og slitsom. Dette gjør at man kanskje orker å yte ekstra mye, noe som igjen fører til at man vil ha en ekstra bra treningsøkt.

I tillegg til at man har det gøy og trener med paintball, vil man også få et skikkelig adrenalin kick. Selv om det ikke er farlig å bli truffet av kulene, vil man definitivt merke det.