Skaff deg airpods til paintball-kvelden!

Liker du Paintball? Eller kanskje du ikke vet hva det egentlig går ut på? I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan spillet fungerer. Du kan også skaffe deg noen skikkelig gode airpods fra Teknikkdeler slik at du kan høre på favorittmusikken din mens du og teamet ditt går på jakt etter motstanderne deres. Bli med oss videre og vi gir deg en litt bedre innsikt i hvordan dette fungerer.

Hva er egentlig Paintball?

På begynnelsen av 80-tallet fant noen oppfinnsomme gutter ut at pistolene som de brukte til å merke sauene sine med også kunne brukes til å skyte på hverandre med. De brukte de samme paintballs som blir brukt i dag størrelsesmessig, men disse hadde et fyll som var umulig å fjerne. I dag derimot, brukes det i stedet et ufarlig og miljøvennlig fyll i kulene som løser seg opp i vann og som er innkapslet i et gelatinstoff. Kort forklart er Paintball en slags cowboy og indianerlek for de voksne.

Airpods til Paintball-spillet fra Teknikkdeler

Hvis du ønsker å lytte til din favorittmusikk mens du spiller paintball, anbefaler vi deg å ta en titt på det omfattende utvalget av kvalitets airpods og annet tilbehør til mobilen som Teknikkdeler har å tilby.

Paintball i USA i dag – ekstremsport større enn snowboard

Paintball har i løpet av de siste årene blitt uhyre populært, både i Norge og USA. Dette er for dem søker ekstremsport og som er ute etter et skikkelig adrenalinkick. Dette er også en flott sport når man søker en avveksling fra den grå hverdagen og mas og stress. Paintball er på ingen måte noe nytt her til lands heller da det er blitt drevet kommersielt i mange år.

Det er ofte forskjellige firmaer som bruker paintball som en flott underholdning på utdrikningslag og lignende. I statene er Paintball faktisk blitt så stort at det utkonkurrerer snowboard! Her finner man store TV-dekninger for sporten med sponsorer og hele pakken. Det finnes også profesjonelle utøvere innen paintball og det arrangeres kontinuerlig mesterskap.

Selve spillet

Det finnes ingen aldersgrense for folk som vil spille paintball. Dette er en særdeles spennende og artig aktivitet som de fleste vender tilbake til etter å ha prøvd det den første gangen. Det aller beste med dette spillet er at det passer for alle typer mennesker. Alle kan være like mye med i spillet og alle har de samme mulighetene til å spille det uansett hvilket utstyr, hvor mye erfaring man har eller hvilken fysikk man har.

God jakt!