Hvorfor nettopp du bør spille paintball!

 

Mange kan forbinde det å spille paintball med fare og skader, og dette vil ikke være en aktivitet som passer for absolutt alle. De aller fleste synes derimot at dette er veldig gøy, ikke bare fordi man får utløp for sine konkurrerende sider og får et adrenalin-kick, men også fordi man får utfordret seg selv på ulike måter.

For det første vil man sette sine fysiske sider på prøvelse. Det er tungt å spille paintball, fordi man er nødt til å løpe mye, samtidig som man bærer rundt på et gevær. Noen ganger kan man også havne i situasjoner hvor man er nødt til å hoppe, klatre eller slenge seg rundt for å unngå å bli truffet. Det vil derfor være fysisk krevende på ulike måter, fordi man er nødt til å planlegge litt og legger ruter.

Planlegging er en stor del av spiller, spesielt om man er mange som spiller sammen. Det vil som regel være en lagkaptein som legger opp strategien for laget, som forhåpentligvis vil føre til at man vinner. Lagkapteinen er ikke den som skal gjøre alt, og det er derfor viktig at alle bidrar slik at man finner frem til den beste strategien i fellesskap. Man får på denne måten også trent sine strategiske sider.

Paintball er et lagspill, og det er Viktig med godt samarbeid og god kommunikasjon for å vinne. Man bør hele tiden forsøke å ha oversikt over hvor både konkurrenter og lagkamerater hele tiden befinner seg. Ved hjelp av hindere kan man gjemme seg og kommunisere med tegnspråk, uten at motstandere legger merke til det. Det er derfor viktig å samarbeide godt, slik at man kan felle sine motstandere i fellesskap.

Posted in Ymse