Paintball – bli profesjonell utøver!

 

Paintball regnes som en sport på lik linje med andre idretter, og man kan derfor bli en profesjonell utøver, dersom dette er noe man ønsker. Denne idretten passer for folk som ønsker å være i fysisk aktivitet, samtidig som man får brukt hjernen ved å planlegge og kommunisere med sine medspillere.

Å Spille paintball som profesjonell passer spesielt for visse mennesker, da den er ganske annerledes enn den typiske idrett, som for eksempel volleyball. Paintball innebærer ingen fysisk kontakt, da man som regel vil være på god avstand fra sine motspillere, for å kunne sikte og skyte.

Dersom man er et menneske som er spesielt interessert i ekstrautstyr og små dingser, vil paintball passe for deg. Når man spiller paintball, har man muligheten til å forbedre utstyr og bli en enda bedre spiller ved å bruke ekstrautstyr, som for eksempel en linse for å få bedre sikt på geværet.

Også i denne idretten finnes det turneringer, både lokale, nasjonale og internasjonale. Dersom man har store ambisjoner om å bli god i denne idretten, kan man derfor prøve seg på landslaget, da man kan dra på åpne “try-outs”.

Posted in Ymse