Paintball – en morsom aktivitet for alle!

 

Paintball er både veldig morsomt og sosialt. Det er en aktivitet som kan ha en samlende virkning på en gruppe eller et team. For mange bedrifter eller organisasjoner kan dette være en perfekt aktivitet for team-building. Man får muligheten til å gjøre noe gøy sammen, samtidig som man får fram konkurranseinstinktet og lagånden. De aller fleste vil være fornøyd med en slik aktivitet med sine kolleger, da det også er en aktivitet som passer for alle typer mennesker.

Dette er også en aktivitet som passer for folk i alle aldre, og man kan legge både bursdager og familiesammenkomster til slike steder. For tenåringer kan dette være spesielt gøy, fordi det er en litt tøff og ekstrem aktivitet. Det kan derfor også være veldig moro å spille paintball som skoleavslutning eller dersom man ønsker å dra på tur og gjøre noe utenom det vanlige med sine klassekamerater. Det finnes også ulike leirskoler eller turer man kan dra på, hvor det finnes ulike aktiviteter man kan gjør på samme sted.

Mange velger også å “tilbringe utdrikningslag med å spille paintball” (http://www.hegnar.no/Nyheter/Personlig-oekonomi/2013/07/Ikke-blakk-deg-paa-utdrikningslaget). Dette er morsomt både for menn og kvinner, og vil være en perfekt overraskelse for den kommende bruden eller brudgommen. Det er samtidig veldig gøy å gjøre når man er en stor gruppe mennesker. Å tilbringe en dag med å spille paintball vil være både givende og gøy, og en super oppladning til festen som venter senere på kvelden.

Det er viktig å huske på at det finnes en nedre aldersgrense for å spille paintball, og denne er på 13 år. Dersom man spiller sammen med voksne kan man derimot spille om man er yngre enn 13 år. Denne regelen er satt fordi det kan være risikofylt å spille paintball, og man ønsker helst å unngå alvorlige skader. Det er alltid viktig at det finnes en person til stede som kan stå til ansvar for gruppen og fungerer som en kontaktperson dersom noe skulle skje.

Uansett alder og uansett setting og type gruppe man er, vil paintball være en fin og morsom aktivitet for de aller fleste mennesker. Det er en fin måte å bygge et team på, samtidig som man får satt sine konkurranseinstinkter på prøve, noe som kan være spesielt viktig i jobbsammenheng og når man er ung og i utvikling.