Barn ingen hindring

Paintball er populær blant alle aldersgrupper, og man trenger selvsagt ikke å slutte med hobbyen selv om man får barn. Det gjelder bare å tenke gjennom ting, og aktivere de små på andre måter. For små barn skal naturligvis ikke delta i selve paintballkampen. Men dersom flere av medlemmene i klubben har barn, kan dere kanskje investere i noen morsomme aktiviteter samt barnepass for de minste.
Bytt på barnepass
Det er ikke alltid nødvendig å leie en egen barnevakt. Hvis dere likevel bytter på å skyte paintball, kan de som ikke deltar passe barna. Etterpå kan dere bytte, slik at alle får delta. Kanskje er det også noen som ikke er interessert i paintball, som kan passe barna gratis eller for en rimelig penge.

Smiling girl having an art class with her friends in kindergarten and looking at the camera.

Lekekrok for barna
Barn er også flinke til å underholde seg selv, dersom de får noe å leke med. Tegnesaker og LEGO passer for de fleste. Paintballklubben kan til og med lage et lekerom eller en lekekrok med dukker og andre småting. Lundby dukkehus tar liten plass og gir barna noe å holde på med. Både jenter og gutter liker dukkehus, spesielt de minste barna. Hvis det også finnes byggeklosser og biler i lekekroken, vil de fleste barna finne noe de liker. Bøker og DVD-filmer er også fin underholdning både for små og store barn.
Aktiviteter for barna
Barna kan også tilbys mer aktiv underholdning, for eksempel vannpistoler eller lekevåpen som skyter skumgummipiler. Dette er ufarlig for de minste, og kan også være en introduksjon til paintball. Andre aktiviteter som passer for de minste, er frisbeekasting og ballsport. Hvis barna er små, bør man kjøpe en myk frisbee som ikke gjør vondt dersom man blir truffet av den.
Glade foreldre gir glade barn
Hovedårsaken til at man bør fortsette med hobbyene etter at man får barn, er at hobbyer gir mye glede. Dersom foreldrene er glade, er barna også glade. Glede gir også økt helse og velvære, og det er viktig å ta vare på seg selv til tross for at man har barn å tenke på.