Litt info om Paintball

Det er mange kule sporter der ute som er likt av utrolig mange mennesker. Paintball er en av disse. Du kan spille Paintball med venner og familie, eller så kan man faktisk spille det profesjonelt. Det er utrolig mange som er glad i Paintball selv om det er flere andre sporter som er mer kjent, men vi regner med at du har hørt om dette før du kom inn på nettsiden vår.

Paintball er rett og slett skyting med kuler det er maling i. Å bli truffet med en slik kule kan gjøre skikkelig vondt. For å si det sånn, så merker man raskt om man har blitt truffet eller ikke. Blir man truffet er man nødt til å ta hendene i været og gå ut av banene og man er ute av kampen helt til man starter på nytt.

Når man spiller Paintball er man ofte delt inn i 2 lag. Det kan være flere lag og men ofte er det 2 lag totalt. Det finnes flotte Paintball baner hvor det virkelig ser kult ut. Hvordan disse banene er og hvor store eller små de er kommer helt an på hvilket sted du velger å spille. Det er flere steder man kan spille Paintball på bane i Norge. Det er også mulighet for å spille i skogen. Det er flere som har slike baner og da er det merket opp hvor banen er. Vi vil nesten si at dette er enda vanskeligere fordi det er så mye trær, busker, fjell og andre ting, så det blir vanskelig å se motstanderen, men så klart blir det vanskelig å se deg for dem også. Spiller du Paintball i skogen mens det regner blir det kanskje ekstra spenning med det er fort gjort å bli syk og få feber og feber er ikke noe man har så lyst på akkurat, men det er kanskje verdt det?

Det er ikke bare sånn at man spiller bare 2 mot 2 eller flere lagd mot hverandre. Det finnes flere måte å spille på og det finnes flere typer spill. For eksempel går det an å spille Free For All, altså å spille alle mot alle. Her er det ikke lag men det er på en måte “every man for himself”. Her må du være utrolig forsiktig fordi du kan bli skutt på med malingskulene av hvem som helst som er med. Her er det viktig å være forsiktig og planlegge hva du skal gjøre. Kanskje det er lurt å finne seg et sted hvor det ikke er lett for andre å skyte fra flere vinkler. Kanskje du gjemmer deg litt i et hjørne, eller kanskje du går mer aggressivt å spiller på den måten.

Vi tror uansett at du vil ha det spennende hvis du velger å dra på Paintball banen.